Jumaat, 21 Disember 2012

Terlalu sibuk dengan Fitting Customer Top corset Premium Beautiful

Salam...
Maaflah dah lama tak update blog almaklumlah sibuk dengan fitting customer untuk top corset premium beautiful yang hangat dipasaran.
Ingat lagi masa mula jual corset premium beautiful ramai member dok kutuk saya tapi bila dah guna member juga yang dok cerita kt member juga...
jadinya makin ramailh permintaan yg sangat berminat nak guna..
Kataorg daripada sayang duit untuk cantik jadi membazir duit untuk cantik!!! ah pening dengar ahahah...

Dulu saya sangup membazirkan duit dok beli corset jenama AXXX mahalh juga dlm rm 2++
tpi di punya gatal jangan cakaplh hanya tuhan je yg tahu smpi sikat rambut pun guna.Habis kulit bergaris mcm apa punyalh nak jaga badan punya pasal. Tapi bila dh guna Top Corset Premium Beautiful sejak daripada bulan 4 sampai sekarang bentuk badan jangan ckplh SX tu.. suami suka sgt tengok..yg bercalar bala tu semakin hilang.
Yang paling best dpt save duit suami dok beli pakaian dalam.. klu tak 2 bulan sekali ajak shopping beli pakaian dalam huhuhu...

Selain tu kulit semakin cantik n lembut sahaja, punggung perut dan juga lemak tempat tertentu semakin hilang. Istilah ayat Sayang isteri n Nak guna Lama isteri tu memang betul n tepat lagi..
Ingat lagi ayat suami saya kt saya ' kenapa dia tak jumpa corset in drpd mula lagi ' saya hanya tersenyum sahaja.

Cuba kalau tak pakai sehari pasti suami tertanya kt saya 'kenapa tak pakai' eheheh maknanya dia terlalu ambil berat akan diri saya..

Jangan kedekut duit untuk cantik dimata suami & para suami kena sentiasa jaga isteri kalau nak guna lama si isteri itu..

I love My BeauTy4U Life Top corset Premium Beautiful

more info for this please Call/sms/whataspp 014-9114948

Isnin, 29 Oktober 2012

Kehidupanku semakin bersinar dgn BB plus Kolagen

Repair ---> Rebuild ---> Renew (3 process yang dilakukan oleh BB plus)

  • BB plus diformulasi untuk merangsang pengeluaran kolagen pada kulit bagi mengembalikan keremajaan dan kehalusan kulit secara menyeluruh.
  • Dihasilkan drpd 5,000gm kolagen ikan terhidrolisis utk memberikan penyerapan yang baik
  • Kofaktor seperti ekstrak biji anggur dan vitamin C ditambah utk melindungi rantaian kolagen pd kulit.
  • Dengan pengambilan BB plus setiap hari dapat menyerlahkan keremajaan kulit dan memberi kesihatan yang meyeluruh.

Pelbagai jenis kolagen yang ada dipasaran tapi bila mengamalkan BB plus saya amat berpuas hati dgn baru minum 5 paket sahaja dalam tempoh 2minggu perubahan memang ketara kesan jeragat mula hilang serta kulit lebih licin berseri serta lebih bermaya dan sekata.


Mengapa memilih BB Plus?

BB Plus diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.


Ingin tahu lebih lanjut/Free info
Jom hubungi or sms
014-9114948 (ieja)
017-7991994 (Juki)

Isnin, 24 September 2012

Short Bra Premium Beautiful Bagus Berbanding Normal Bra?

Memanglah kalau kita beli bra jenama biasa kita boleh pilih yang mana cantik dan ber-renda-renda dan boleh beli sepuluh berbanding dengan membeli Short Bra Premium Beautiful. Tapi, kelebihan Short Bra Premium Beautiful adalah 10 kali ganda berbanding bra biasa berquality dgn jaminan seumur hidup kalau rosak boleh repair.



Ciri2 yang menarik kita boleh lihat dan benda ini tak ada pada bra biasa
  • Full cup - tak ada lagi masalah breast terkeluar dari paksi bagi wanita yang mempunyai dagingdan isi yang banyak kat bahagian dada.
  • Melekap di badan dengan bahagian tepi menampung lebihan lemak bawah ketiak. Takderlah menggeleber je isi dada sampai melempah ke tepi.
  • Tali bra yang lebar fuhh!!! rasa confident jer kalau melompat bagi yang aktif  bersuka
  • Lace yang cantik menampilkan ciri-ciri ekslusif bra ini untuk penampilan anggun seorang wanita.
  • Fabrik kuasa serapan optimum menyerap peluh dan telus udara. Konfem tak panas dan boleh pakai seharian. Ini terbukti sebab saya express breastmilk tapi tidak melekit dan tidak busuk.

JOM PAKAT-PAKAT BELI..
Tak mampu???

Aikk...yang kita beli bra biasa selalunya harga lebih kurang RM30.kalau beli sekali 2.... Kemudian tukar beli baru 3 kali or 4 kali setahun X 3 tahun (maksimum jangka hayat bra biasa)..
Hah.. tu tak ker kira lagi mahal sebab dah spent RM180...lepas tu POMMMM masuk tong sampah...tak ada jaminan pulak tu..

Fikir-fikirlah...

Sebarang tempahan or cara pembayaran akan diterima hubungi 014-9114948/017-7991994.

Jumaat, 7 September 2012

TESTIMONI ---> Garam Buluh

Banyak Testimoni pasal Garam Buluh.


1. Garam dalam merawat penyakit kronik seperti kanser payu dara.


2. Aktiviti Antibakteria
Penelitian tentang aktiviti anti-inflamasi garam buluh menunjukkan bahawa garam buluh memberikan sumbangan penting dengan pencegahan atau rawatan penyakit peradangan.

GARAM BULUH – APA KATA PAKAR

GARAM BULUH – APA KATA PAKAR

“Badan berasid dan toksin yang tinggi adalah punca segala penyakit “
“Hampir semua penyakit dikaitkan dengan kekurangan zat galian “
“Radikal bebas adalah punca utama penyakit zaman moden termasuk proses penuaan dan kanser “

Garam Buluh Premier Drink 
-  Tinggi dalam magnesium yang merupakan mineral untuk jantung.
-  Magnesium membantu mengawal penyakit tekanan darah tinggi,
- Membantu penyerapan kalsium, mengekalkan keseimbangan bendalir badan, mengawal pengecutan otot dan menguatkan daya ingatan.
-  Menyeimbangkan pH badan supaya cenderung kepada beralkali lemah (pH darah badan yang sihat adalah antara 7.35-7.45).
- dengan ini, sistem imunisasi diperkuatkan dan dapat mencegah jangkitan penyakit.
-Mengandungi kandungan mineral kalium, kalsium, besi, zink dan magnesium yang lebih tinggi daripada garam biasa.
-Ia adalah efektif untuk membasmi kuman.

Cara penggunaan :
Adik anda boleh membahagikan bungkusan garam buluh kepada 3-4 bahagian kecil, campurkan dengan air dan minum. Minum sekali pada waktu pagi dan malam atau pada bila-bila masa sahaja. Oleh sebab dia pernah menjalani rawatan sakit buah pinggang pada masa dulu, jadi dinasihatkan agar dia mengambil garam buluh dalam kuantit yang kecil.

Sebarang Tempahan sila SMS ke: 014-9114948 / 017-7991994

GARAM BULUH – CARA PENGGUNAAN

Cara menggunakan Garam BuluhUntuk Penyembuhan 

Garam buluh telah ditambah sebagai bahan untuk membuat krim wajah kerana sangat baik untuk kulit dan juga untuk membuat ubat gigi kerana akan membantu untuk menyembuhkan penyakit gigi tertentu yang sangat cepat.
Gusi berdarah berhenti hanya dengan menggunakan beberapa kali. Anda boleh saja terus ganti pasta gigi dengan garam buluh dan menerapkannya pada berus gigi, yang boleh membawa kesan yang lebih baik.

Merendamkan kaki dalam air garam buluh terlarut boleh mengurangkan keletihan.


Masker muka --> hilang jeragat muka, jerawat dll


Khasiat Semula Asli untuk Kehidupan Kini


Kaya dengan bahan-bahan mineral dan elemen mikro seperti magnesium, kalsium dan kalium, menyeimbangkan nilai pH badan dan membantu menyingkirkan bahan buangan badan.

Untuk keterangan lanjut sila hubungi : 014-9114948 (ieja) / 017-7991994 (Juki)

Selasa, 31 Julai 2012

Testimoni Pengguna Lacto-Lite

Siapa kata orang yang susah nak turunkan berat badan tidak boleh menurunkan berat badan..
inilah buktinya Tesimoni Pengguna Lacto-Lite ianya sgt berkesan
dalam masa 2minggu sahaja..


Maklumat lanjut SMS 014-9114948/017-7991994

Sabtu, 28 Julai 2012

ALTENATIVE UNTUK MENDAPATKAN ZURIAT.

Setiap pasangan yang berkhawin pasti ingin mempunyai zuriat sendiri. Tetapi ada juga diantara kita tidak bernasib baik kerana belum lagi diberikan rezeki untuk mendapat zuriat sendiri. Allah berikan dugaan untuk umatnya supaya kita berusaha dan bertawakal.

Antara faktor kegagalan untuk mengandung adalah period pain yang teruk dan masalah keputihan yang teruk

Ini menandakan bahawa wanita mempunyai masalah dalaman/rahim yang tidak sihat.Rahim yang tidak sihat dan harus ditangani dan diubati segera. Rahim adalah harta yang tidak ternilai kepada setiap wanita. Jangan kerana sikap endah tak endah ....kita kehilangan rahim kita.

Disini kita boleh lihat, rahim yang sihat dan rahim yang tidak sihat. Jika berlaku period pain selalunya pengeluaran darah haid berlaku tidak lancar, tersekat-sekat dan kadangkala masih ada saki baki darah yang tertinggal yang tidak dikeluarkan. Punca penyakit / virus mula membiak dan merebak. Keputihan yang teruk juga menandakan rahim wanita itu tidak sihat. Keputihan kalau tidak dirawat akan membawa kepada penyakit yang lebih serius seperti cancer pangkal rahim, virgin berbau dan kesukaran dalam menjalani hubungan kelamin

Rabu, 25 Julai 2012

Promosi Jalan Jauh (Pelincir Kereta) JTX !!!!!

Promosi jalan jauh berlansung selama 1bulan siapa berminat cepat sms kami...penghantaran secara percuma kesemua tempat...
harga boleh lego lagi....
kehebatan JTx tiada diragui...

Advanced Formula.


JTx 1000 = 10,000 km

Maklumat lanjut :014-9114948 / 017-7991994.

Isnin, 23 Julai 2012

Hanya 30minit sahaja Ianya dapat mengubah anda!!!

Percaya atau tidak dengan hanya mencuba 30 minit sahaja. ianya dapat mengubah seluruh bentuk tubuh badan anda. menjadi kepada luar biasa. 


Kenapa perlu berfikir panjang untuk mengubahnya. Masih belum ada jenis korset yang ada jaminan seumur hidup dengan memberi anda 70% kesihatan n 30% kecantikan.

Maklumat lanjut : 014-9114948 (Ieja)

Ahad, 22 Julai 2012

Promosi Nak Kurus!!!!

Selepas hantar barang kepada customer.... tiba-tiba dia tanya pasal produk Lacto-Lite..betul ke boleh menurunkan berat badan dengan cepat....apalagi saya cakaplah ianya memang betul ... sebab ramai rakan saya telah mencuba ianya memang berkesan...apalagi dia pun nak ....

Oleh kerana saya ada buat promosi 1 kotak RM 150.00... dia terus ambik 2 kotak sebab apa!!!!   harganya RM 280.00 sahaja...Murahkan!!! 

Sms :014-9114948/017-7991994 / http://www.facebook.com/faiziah.ieja

ianya memang hebat...Cepat hubungi kamu utk tempahan....

Sabtu, 21 Julai 2012

Apa tu !!! ubat kurus takutlah....masuk hospital pulak....

Pada mulanya aku macam takut nak makan sebab sejak akhir2 in macam jenis produk dah macam pisang panas makin laku katakan... so dengan yakinnya jugalah aku minum lepas tu kauorg tahu apa jadi @#$%%^^
Mulalah sakit perut macam ada satu bom atom yang akan meletup kt bilik air... kesian bau kat satu rumah bilik (tapi airlah ehhhehe)... bukan tu je... kt lebih 3kali aku gi bilik air... tulah kehebatan Lacto-Lite ianya betul -betul buat aku tidak dok diam dalam masa 3hari....


Macam inlah muka aku time tu...

Apa kaorg ingat aku berhenti ke???? .... silap tu aku tetap minum tau.... sampai habis 1 kotak aku kerjakan sbb kenapa ????? sebabnya aku nampak perubahan pada diri aku dalam masa 1minggu tau daripada 78kg kepada 72kg tau... Beza sangat sampaikan rakan aku kt opis pun nampak perubahannya...

tulah macam-macam produk aku dah cuba akhirnya jadi apa aku ...aku buang kt tong sampah...Namum dengan ada nya Lacto-Lite minumam yang asaskan yogurt tau...ianya memang sedap serta mantap tu...

Khamis, 19 Julai 2012

Jualan Mega Premium Beautiful Rebate RM 150

Mega sale tibanya bulan puasa in setiap pembelian 1set Premium Beautiful Rebate sebanyak RM 150

Setiap wanita mesti ada impian untuk kelihatan cantik, Menawan serta memiliki bentuk badan yang meletup gitu...
so masa bulan puasa inlah dapat membantu anda menurunkan berat badan dengan lebih cepat serta membuatkan anda nampak lebih bergetar gitu...

Promosi sehingga hujung raya in pilihan ada ditangan anda jaminan seumur hidup segala kerosakan akan ditanggung.

Hubungi kami untuk tempahan lanjut pelbagai jenis bayaran akan diterima : 014-9114948 (ieja)

Rabu, 18 Julai 2012

Perubahan diriku bergitu bermakna...

Seronok hari ini dapat call daripada kawan saya yang memakai PB, Mula2 dia rasa takut dengan hasil usaha dia akan tidak berbaloi...kerana ingin bentuk badan yang diinginkan...untuk raya nanti *kira boleh pakai baju kebaya tu* ehehhe


Sabtu in dh start nak puasa so kalau nak kuruskan badan bolehlh sgt sbb dlm masa 1bulan boleh lost kt 15kg n bentuk badan pun akan jadi mantap...




Kalau mempunyi perut buncit macam gambar dibawa ...agaknya rasa happy tak? sedihlah rasa :(


Sabtu, 9 Jun 2012

CARA MENGUKUR SAIZ PREMIUM BEAUTIFUL.


Ramai bertanya bagaimana untuk mengukur set Premium Beautiful. Satu kelebihan lagi pada set Premium Beautiful adalah dengan mempunyai ukuran yang sesuai dengan saiz badan pemakai. Jadi, keselesaan sememangnya terjamin kerana kami akan mengukur setiap inci badan anda betul-betul sebelum memilih saiz korset Premium Beautiful yang sesuai. Jadi, tak adalah terasa terlalu ketat ataupun longgar.

Bagaimana mengukurnya? Ok, berikut adalah cara-cara mengukur badan anda untuk mendapat saiz korset Premium Beautiful yang betul. Sila gunakan tali pengukur dalam centimeter (cm).

  1. Ukur bahagian puncak payudara anda.


   2. Ukur bahagian bawah payudara anda



3. Ukur bahagian pinggang. Kedudukan mestilah selari dengan siku anda.



4. Ukur bahagian pinggul iaitu puncak pinggul.



 Selepas diambil segala ukuran sila hubungi 014-9114948 Ieja/ 017-7991994 Juki

Oh Jerawat !!! Muka Kusam !!!! rungsing !!!!

Teruknya Jerawat !!! Muka Cantik Tapi !!!!!

Bermula dgn Was-was akhirnya berjaya memulihkan jerawat
yg amat terus selama 2 Bulan mengunakan secara berterusan.
Hasilnya Wow!!!!! sungguh berlainan... 
Terutama keluarga turut puji apatah lagi rakan2 ianya sungguh
memberi perubahan yang amat bermakna pada hidup saya...



Jumaat, 8 Jun 2012

Kenapa perlu berfikir panjang ???

Nak Cantik ??? Nak Sihat ??? 
Kenapa perlu berfikir panjang ???

PERCUMA !!!! KHIMAT & SERVIES TERUS KERUMAH

Apa kehebatan BIO Aura HI-Tech Water System nano technology.

Sistem penapis dan merawat Air BerTeknologi Tinggi NANO.

Sebarang maklumat hubungi kami : 014-9114948/017-7991994

Rabu, 2 Mei 2012

Premium Beautiful Natural Wash

Premium Beautiful Natural Wash

Premium Beautiful Natural Wash khas untuk cucian Premium Beautiful Foundation Lingerie dan turut sesuai untuk pakaian-pakaian yang eksklusif. Ia terdiri daripada sebatian ekstrak tumbuhan semulajadi yang terpilih dan kaya dengan vitamin. Ianya lembut pada tangan, selamat digunakan, tidak meninggalkan kesan sisa dan mesra alam.

Apakah keistimewaan Premium Beautiful Natural Wash?
Ia merupakan sebatian ekstrak tumbuhan semulajadi yang terpilih dankaya dengan vitamin.

Adakah Premium Beautiful Natural Wash sesuai untuk semua jenis pakaian?
Ya. Ia sesuai untuk Premium Beautiful Foundation Lingerie dan pakaian-pakaian yang eksklusif.

Apakah bau Premium Beautiful Natural Wash?
Bau haruman bunga-bungaan.

Apakah cara cucian yang betul untuk mencuci Premium Beautiful Foundation Lingerie dengan menggunakan Natural Wash?
~ Cuci dengan menggunakan tangan dan tanpa menggunakan mesin basuh. Tuangkan 1-2 penutup botol Natural Wash ke dalam air dan rendamkan pakaian ke dalam air.
~ Bersihkan secara lembut pada bahagian yang kotor selama 15 minit.
Bilas sekurang-kurangnya 3 kali dengan air bersih. (Jangan perah dengan tangan).
~ Perah pakaian dalam anda dengan gunakan tuala yang kering untuk menyerap semua kandungan air yang terdapat pada pakaian dalam tersebut. Kemaskan bentuk pakaian dalam kepada bentuk asal.
~ Keringkan pakaian dalam anda di tempat yang berangin dan kering. Jangan seterika pakaian dalam anda. Simpan dengan kemas apabila ia kering.

Kelebihan..
Pakaian lebih bersih, lembut dan memberi bau haruman yang menyegarkan.
Pakaian tidak mengecut, meregang mahupun luntur warna.
Lembut pada fabrik dan tidak meninggalkan kesan berminyak di permukaan pakaian.
Haruman bunga-bungaan akan menghilangkan bau yang tidak menyenangkan.

Maklumat lanjut sila : 014-9114948 (ieja)
http://www.facebook.com/faiziah.ieja

Selasa, 1 Mei 2012

Euryco Tongkat Ali Ginseng Coffee

Euryco Tongkat Ali Ginseng Coffee


Euryco Tongkat Ali Ginseng Coffee adalah hasil adunan bijian kopi Robusta dan Arabica dari India dan Brazil, ditambah dengan ekstrak Tongkat Ali dan ginseng yang merupakan ubat-ubatan yang bernilai dari Malaysia dan China. Dalam proses pembuatannya, ia tidak ditambah dengan krimer bukan tenusu dan gula, dengan ini ia dapat memberi rasa dan aroma kopi yang terbaik. Sejak turun-temurun, Tongkat Ali dan ginseng terkenal dalam meningkatkan tenaga batin manusia. Euryco Tongkat Ali Ginseng Coffee selain daripada memenuhi cita rasa anda, ia turut menghilangkan keletihan, menyegarkan minda dan melegakan tekanan.

Ramuan utama
Kopi, Tongkat Ali, Ginseng, Garam Buluh.

Keberkesanan
Meningkatkan tenaga dan menyegarkan minda.
Menyihatkan badan dan meningkatkan kecergasan.
Menghilangkan keletihan.
Melegakan tekanan.

* Turut dijual untuk diletak di warung2 *
Maklumat lanjut sila : 014-9114948 (Ieja)

Nurich Lacto-Lite (yogurt kultur)

Nurich Lacto-Lite


Nurich Lacto-Lite adalah minuman berkhasiat yang menggabungkan yogurt kultur hidup dan inulin. Ia merupakan simbiotik yang menggabungkan kedua-dua probiotik (bakteria berguna) dan prebiotik (makanan bakteria berguna – inulin), dan seterusnya dapat meningkatkan keberkesanan bakteria berguna di dalam badan manusia. Bakteria berguna dan inulin dalam Nurich Lacto-Lite tidak akan dirosakkan oleh asid perut dan garam hempedu. Ia terus memasuki dan melekat pada membran lendir usus untuk berfungsi.
Nurich Lacto-Lite kaya dengan serat larut dalam air, mempercepatkan kadar pembiakan bakteria berguna dalam badan, menyekat pertumbuhan sel rosak dan mendirikan sawar biologi dalam saluran usus. Pengambilannya dapat menggalakkan penyerapan nutrisi, mengekalkan keseimbangan mikrob dalam saluran usus, menjadikan fungsi perut dan usus kekal sihat, dan seterusnya meningkatkan daya keimunan badan.


Apakah itu probiotik?
Probiotik ialah kumpulan bakteria berguna semulajadi yang hidup dalam saluran usus badan manusia. Ia membantu dalam memperbaiki keseimbangan ekologi kumpulan bakteria dalam saluran usus demi meningkatkan taraf kesihatan manusia.


Apakah itu prebiotik?
Prebiotik secara umumnya ialah makanan yang tidak boleh dicerna, tetapi dapat menggalakkan pertumbuhan dan mengaktifkan kumpulan bakteria berguna tertentu. Prebiotik dapat membantu dalam pertumbuhan probiotik dan meningkatkan keaktifan probiotik. Ia dapat membantu menyediakan keadaan saluran usus yang bersifat asid lemah demi pertumbuhan probiotik, di samping membekalkan nutrien khas untuk pertumbuhan probiotik seperti Lactobacillus dan Bifidus.


Apakah itu inulin?
Inulin ialah serbuk yang dikisar daripada akar chicory (tumbuh-tumbuhan), kaya dengan serat larut dalam air, di samping ia merupakan makanan untuk bakteria berguna dalam saluran usus. Serat larut dalam air dapat membantu dalam menyelaras kandungan kolesterol serum dan tekanan darah, mengurangkan penghasilan bahan bertoksin dalam badan, seterusnya meringankan beban hati. Ia juga dapat mempercepat pembiakan bakteria berguna dalam saluran usus, kerana bilangan bakteria berguna menpengaruhi keadaaan kesihatan badan manusia. Ia turut mengurangkan kuantiti bakteria berbahaya (seperti bakteria disentri, bakteria taun dan sebagainya), meningkatkan daya keimunan badan, menyepadukan Vitamin B dalam saluran usus, mengekalkan operasi sistem saraf yang normal dan melicinkan kulit.


Apakah bezanya minuman yogurt yang ada di pasaran berbanding dengan Nurich Lacto-Lite?
Nurich Lacto-Lite mengaplikasikan teknologi canggih untuk melindungi bakteria berguna yang terkandung dalam produk ini (5 lapisan perlindungan), supaya bakteria berguna tersebut tidak dapat dihakis oleh asid perut dan garam hempedu sebelum memasuki saluran usus, dan seterusnya menggugat keberkesanannya. Selain itu, inulin merupakan makanan bagi bakteria berguna kerana ia membantu dalam pembiakan bakteria berguna serta menjaga kesihatan manusia.


Siapakah yang perlu mengambil Nurich Lacto-Lite?
Nurich Lacto-Lite sesuai untuk semua golongan masyarakat, terutama untuk mereka yang mengalami ketidakselesaan dalam saluran usus, pesakit sembelit, mereka yang sentiasa menjaga kesihatan, serta mereka yang mengamalkan gaya hidup tidak sihat.


Adakah Nurich Lacto-Lite memperoleh kebenaran dan kelulusan Negara?
Nurich Lacto-Lite telah memperoleh kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia, boleh dijual secara sah di pasaran. Selain itu, Nurich Lacto-Lite juga diiktiraf oleh FDA sebagai GRAS (Generally Recognized As Safe).


Keberkesananya....

Mengurangkan bahan fermentasi beracun dan penghasilan enzim bakteria berbahaya.
Menyekat patogen dan cirit-birit.
Menyingkirkan sisa bahan buangan untuk mengurangkan sembelit.
Meningkatkan daya imunisasi badan.
Menggiatkan sintesis nutrien makanan.
Merangsang penyerapan nutrisi dalam usus.





Maklumat lanjut sila : 014-9114948 (ieja)

http://www.facebook.com/faiziah.ieja

Apa Tu Garam Buluh (Hai-O)


Hai-O Garam Buluh (Bamboo Salt) Premier Drink
Hai-O Garam Buluh menggunakan garam dijemur di bawah matahari yang berorganik dan 100% semulajadi sebagai ramuan utamanya. Garam ini diperolehi daripada air laut yang kaya dengan tenaga bijih-bijih bawah tanah Pulau Xiongjin dan Pulau Yanping yang terletak di Pantai Barat Korea. Garam semulajadi ini dimasukkan ke dalam buluh yang berusia tiga tahun, kemudian ditutup dengan tanah liat, dimasukkan ke dalam relau bagas, dan dibakar dengan pokok pine sehingga buluh dibakar menjadi serbuk dan ketulan garam buluh terbentuk. Selepas proses pembakaran, bahan berbahaya seperti logam berat dan kotoran yang ada dalam garam telah dineutralkan atau disingkirkan, manakala intipati pokok pine (resin pine, minyak pine) dan buluh (200 lebih jenis elemen surih yang diperlukan oleh badan) bercampur ke dalam garam dan menambahkan kandungan ion logam inorganik yang diperlukan oleh badan manusia seperti magnesium, kalsium, kalium, kuprum, ferum, zink dan sebagainya.

Apakah bezanya Hai-O Garam Buluh dengan garam biasa?
 Garam buluh telah menyingkirkan bahan berbahaya terhadap badan (misalnya logam berat dan bahan kimia) dalam proses pembuatannya, pada masa yang sama meningkatkan nilai nutrisinya.
Garam biasa kebanyakan garam melalui pemprosesan kimia, kandungan natrium adalah lebih tinggi, justeru itu, pengambilan masa panjang akan memudaratkan kesihatan.

Bolehkah kanak-kanak dan ibu mengandung mengambil Hai-O Garam Buluh?
Boleh, dengan saiz pengambilan yang kurang iaitu ¼ hingga ½ bungkus.

Bolehkah pesakit tekanan darah tinggi mengambil Hai-O Garam Buluh?
Boleh, kandungan natrium dalam garam buluh adalah sangat rendah, tidak akan mempengaruhi tekanan darah. Manakala kandungan bahan mineral yang banyak dapat memperbaiki kesihatan badan.

Hai-O Garam Buluh mempunyai bau yang tidak menyenangkan, apakah bau itu? Adakah ia membahayakan badan manusia?
Bau garam buluh adalah bau semulajadi yang terhasil selepas pembakaran dengan buluh dalam proses pembuatannya. Ia tidak membahayakan badan manusia.

Bolehkah garam makan seharian diganti dengan Hai-O Garam Buluh?
Boleh, Hai-O Garam Buluh kaya dengan bahan mineral dan elemen surih, dapat menggantikan garam biasa sepenuhnya.

Keberkesanan
~ Menyingkirkan toksin dalam badan misalnya (logam berat, bahan kimia, bakteria, bahan buangan metabolisme, keracunan asid, radikal bebas).
~  Menguatkan peristalsis saluran usus, menyingkirkan najis yang lama terkumpul dalam usus.
~   Membekalkan bahan mineral dan elemen surih kepada badan manusia.
~   Menyelaras fungsi badan supaya sistem badan dapat beroperasi secara normal.
~  Menyelaras keseimbangan pH badan, mengembalikan susuk badan yang beralkali lemah.
~   Meningkatkan daya pemulihan badan.


Maklumat lanjut : 014-9114948 (ieja)
http://www.facebook.com/faiziah.ieja

Premium Beautiful (Long Girdle)

Long Girdle


Ciri-ciri Produk
  • 32 keping jahitan stereoskopik yang menggunakan teori tekanan untuk menumpu kembali lemak yang tersebar ke tempat asal.
  • Reka bentuk di bahagian pinggul yang unik dapat memperbetulkan punggung yang kendur dan membentuk kontur pinggul yang lebih menarik.
  • Membahagikan garisan di bahagian paha dan pinggul, menumpukan lemak yang berlebihan di paha ke dalam cawan pinggul dan seterusnya menghasilkan kontur pinggul yang menarik.
  • Kapas yang ditambah pada bahagian dalam seluar dapat memperbaiki kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  • Mampatan yang tetap ke atas abdomen pada seluar di bahagian perut dapat memecahkan lemak yang berlebihan dan menyelaraskan perut yang menonjol.
  • Reka bentuk yang menggunakan kuasa tekanan dapat menyelaraskan lemak di bahagian dalam dan luar paha, membentuk kontur kaki yang cantik.
  • Penggunaan 2 lapisan kain kapas yang berongga membolehkan peredaran udara yang baik dan selesa dipakai. Ia direka khas untuk bahagian sulit kaum wanita
  • Penggunaan renda (lace) yang fleksibel dapat mengelakkan pakaian dalam daripada tergulung akan menghasilkan garisan-garisan di bahagian paha.
Cara Pemakaian Yg Tepat
  • Pakaikan seluar dalam.
  • Tarik dengan perlahan sehingga ke bahagian pinggang, kemudian bengkokkan kaki dan tarik. Selaraskan seluar dalam.
  • Tumpukan lemak yang mengalir ke sekitar bahagian paha ke dalam cawan pinggul.
  • Pemeriksaan sendiri.
Long girdle Premium Beautiful sangat ketat dan susah untuk dipakai, apakah cara yang betul untuk memakainya?
Pertama, anda harus memilih saiz long girdle yang sesuai untuk anda. Untuk memastikan keselesaan anda apabila memakainya untuk jangka masa yang panjang dan membentuk kontur bahagian pinggul, perut dan paha yang cantik. Namun, cara pemakaian long girdle tidak sama dengan cara anda memakai seluar dalam di mana anda terus menariknya. Tindakan ini akan merosakkan fabrik long girdle dan menyebabkan bentuk pinggul berubah.




Maklumat lanjut sila : 014-9114948 (ieja)
http://www.facebook.com/faiziah.ieja


Premium Beautiful (Waist Nipper)

Waist Nipper

Ciri-ciri Produk
  • Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.
  • Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.
  • Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
  • Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
Cara Pemakaian Yg Tepat
  1. Gerakkan waist nipper ke bahagian kiri depan, pasangkan cangkuk pertama dan cangkuk yang terakhir. Kemudian pasangkan cangkuk-cangkuk yang lain dari bawah ke atas.
  2. Perhatikan garisan tengah.
  3. Tali belakang diikat bersilang, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.
  4. Pemeriksaan sendiri.

Maklumat lanjut sila : 014-9114948 (ieja)
http://www.facebook.com/faiziah.ieja

Premium Beautiful (Long Brassiere)

Long Brassiere


  • Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong menetapkan kedudukan payudara.
  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menetap dan mengukuhkan kedudukan payudara.
  • Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan berganda di bahagian depan dapat menyelaras perut yang menonjol serta meningkatkan kontur payudara.
  • 2 batang keluli berfungsi untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  • Reka bentuk yang berkuasa tekanan dan regangan di bahagian belakang dapat menyelaraskan lemak yang berlebihan.
  • Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang coli dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
Cara Pemakaian Yg Tepat
  • Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli.
  • Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk.
  • Tumpukan lemak di sekitar buah dada ke dalam cawan coli.
  • Selaraskan tali coli (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli)
  • Pemeriksaan sendiri.


Bilakah Long Brassiere Premium Beautiful sesuai dipakai? Apakah tempat yang sesuai untuk memakainya?
~ Anda akan memperolehi kesan yang terbaik sekiranya anda memakai Long Brassiere Premium Beautiful setiap hari. Apabila bentuk badan sudah dikekalkan, anda boleh memakai Long Brassiere Premium Beautiful bersama-sama dengan singlet, skirt atau seluar pendek mengikut kehendak anda. Namun, sekiranya anda tidak dapat memakai Long Brassiere Premium Beautiful setiap hari, anda boleh memilih untuk memakainya bila-bila masa sahaja misalnya semasa anda menghadiri majlis perkahwinan atau majlis makan malam. Ia dapat menonjolkan bentuk badan yang langsing dan menarik.

Maklumat lanjut sila : 014-9114849 (ieja) 017-7991994 (juki)

Premium Beautiful (Short Brassiere)

Premium Beautiful (Short Brassiere)



  • Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul.
  • Diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme, di samping meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara.
  • Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menganjal dan mengukuhkan kedudukan payudara.
  • Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada.
  • Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang pula dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan.
  • Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.
  • Mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian.
  • Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang kepada 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya.
  • Pad dada yang direka khas untuk membentuk payudara yang lebih mempesona.
  • Hiasan corak bunga-bungaan menonjolkan keunggulan produk.
Cara Pemakaian yg Tepat
~ Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli.
~ Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk.
~ Tumpukan lemak di sekitar buah dada ke dalam cawan coli.
~ Selaraskan tali coli. (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli)
   Pemeriksaan sendiri.



* Maklumat lanjut sila Email : Faiziah.ithnin@yahoo.com.my
http://www.facebook.com/faiziah.ieja

Isnin, 16 April 2012

Alat Ganti Penapis Air (Bio Aura) Filter A ~ F

Pernahkah anda terfikir, adakah kebersihan air yang dibekalkan sudah memadai?



Air merupakan sumber kehidupan. Umum diketahui bahawa 72% kandungan badan merupakan air. Ramai berpendapat bahawa air yang mengalir melalui paip di rumah sudah cukup bersih dan hanya perlu dimasak sahaja.



Pernahkah anda tertanya, ADAKAH SELAMAT AIR YANG KITA MINUM SEHARIAN?



Apa itu Teknologi Nano???

Teknologi Nano, revolusi terkini yang membawa kepada kemajuan dunia dalam abad ke-21. Cirinya yang bersaiz kecil
  1 nanometer   =   0.000000001 meter





Penapis A : Ceramic


Liang yang bersaiz 0.9 mikron mencapai tahap penapisan 99.999%. Dapat menyingkir bahan pencemar seperti Karat, Kotoran, Pasir lumpur dan Bakteria...

Tempoh Hayat : 1 Tahun

Harga RM 79














Penapis B : Bacteriostatic Filter Media


Menghilangkan bau yang tidak menyenangkan, Warna, Rasa, Bahan pencuci dan Eleman-eleman kotor yang lain untuk mengelakkan daripada pertumbuhan bakteria.

Tempoh Hayat : 1 Tahun
Harga : RM 79











Penapis C (KDF + Resin + Activated Carbon Block)

Activated Carbon Block dan penukar ion berlogam KDF memenuhi piawaian US EPA dan FDA National Safety Standards dapat menapis unsur logam berat, klorin, pencemar kimia, di samping mengawal kestabilan air, bacteria dan rumpair. Unsur Resin pula akan melembutkan molekul air dan mempunyai kesan untuk menghasilkan bahan-bahan mineral.

Tempoh Hayat : 1 Tahun
Harga RM 150









Penapis D (Silver Carbon Block)

Memenuhi Piawaian Keselamatan Antarabangsa. Memiliki fungsi penyerapan yang tinggi, berupaya untuk menyerap atau menyingkirkan unsur logam berat, bahan-bahan radioaktif, bahan kimia dan racun serangga.

Penapis E (Bio-Micro Ball)

Teknologi penukar tenaga memecahkan molekul air kepada kelompok air yang lebih kecil secara berkesan supaya dapat diserap dengan senang oleh tubuh badan manusia. Lebih-lebih lagi, ia meningkatkan kapasiti air untuk membekalkan kandungan oksigen, menjadikan air lebih sedap diminum.


Tempoh Hayat : 3 Tahun
Harga RM 150

Penapis F (Nano Ceramic Ball + Bio-Micro Ball)

Penstabil tenaga berteknologi Nano mengekalkan dan menstabilkan kandungan tenaga dalam saiz molekul air yang kecil untuk tempoh masa yang panjang. Ia berupaya untuk menyelaraskan sifat air lebih cenderung kepada beralkali yang sesuai untuk susuk badan manusia disamping menambah kandungan oksigen dalam tubuh badan. Penyerapan yang baik menggalakkan metabolisme badan dan fungsi pembuangan toksin demi kesihatan, kecantikan dan awet muda.

 Tempoh Hayat : 5 Tahun
  Harga RM 190




Imperial Tea

Diformulasikan dengan Teh Pu’er yang telah dihasilkan sejak 1700 tahun yang dahulu. Teh Pu’er
mengandungi polyphenol, asid amino, karbohidrat, vitamin A, C, vitamin B kompleks dan
bahan-bahan mineral seperti natrium, kalsium, magnesium, besi dan sebagainya.

Unsur polyphenol dalam teh :
-Memperbaiki kekenyalan dinding salur darah kecil
-Mengelak pembekuan darah dan pembentukan trombosis
-Mencegah tekanan darah tinggi
-Mencegah penuaan dan perubahan sel badan
-Kandungan vitamin C merangsangkan penyingkiran kolesterol

  • Kajian saintifik menunjukkan Teh Pu’er mempunyai kesan perubatan mencegah penyakit kardiovaskular.

Imperial Tea boleh :
-Mengurangkan kandungan lemak badan, menurunkan berat badan, mencegah arteriosklerosis
-Membantu penyakit koronari jantung
-Menurunkan tekanan darah
-Melambatkan penuaan
-Mencegah dan menentang penyakit barah
-Meningkatkan kecerdasan minda dan mental
-Membantu melawaskan kencing
-Membantu penghadaman, melegakan masalah sembelit dan mencegah penyakit organ pencernaan
-Menyahtoksin dan membasmi kuman


[ 1box 30 tea bags x 3g]



Ahad, 15 April 2012

Apa itu Premium Beautiful?????


TIADA PRODUK LAIN YANG SETANDING PREMIUM BEAUTIFUL KERANA:
  • JAMINANSEUMUR HIDUP (JIKA ROSAK BOLEH DIHANTAR BAIKI BERULANGKALI SEHINGGATIDAK BOLEH DIBAIKI LAGI MAKA SYARIKAT AKAN MENGGANTIKAN YANG BARU(SAIZ SAMA)
  • ANUGERAH SUPERBRAND
  • JENIS FABRIK YANG TAHAN LASAK & SELESA
Kenapa Penjagaan kesihatan menyeluruh amat penting :
  • 70% fungsi Premium Beautiful adalah untuk kesihatan.
  • Mengesan, mencegah dan merawat Barah Payudara.

  • Membantu melancarkan saluran darah arteri, kapilari dan pembuluh utama.

  • Menstabilkan kitaran haid yang sesuai.

  • Membetul dan memulihkan sistem saraf.

  • Membetul dan memulihkan sistem pernafasan.
  • Membantu meningkatkan metabolisme.
  • Mengurangkan lemak, bahan kimia,toksin & asid dalam darah.
  • Mengeluarkan peluh asid dalam tubuh badan.
  • Menggalakkan tumbesaran lebih teratur dan sempurna.
  • Mencegah pertumbuhan bakteria.
  • Menghilangkan rasa sakit pada tubuh.
  • Mencegah kulat dan fungus pada bahagian sulit wanita.
  • Menghilangkan bau badan.
  • Membersihkan aliran udara.
  • Mengawal keputihan.
  • Menstabil dan mengekalkan suhu badan yang sesuai.
  • Membantu merawat sakit kepala yang teruk (migrain).
  • Mengaktifkan air dalam badan.
  • Menstabilkan hormon wanita ditahap yang sesuai.
  • Mengukuh & membetulkan kedudukan rahim.
  • Melambatkan proses monopaus.
  • Melambatkan proses penuaan (awet muda)