Isnin, 24 September 2012

Short Bra Premium Beautiful Bagus Berbanding Normal Bra?

Memanglah kalau kita beli bra jenama biasa kita boleh pilih yang mana cantik dan ber-renda-renda dan boleh beli sepuluh berbanding dengan membeli Short Bra Premium Beautiful. Tapi, kelebihan Short Bra Premium Beautiful adalah 10 kali ganda berbanding bra biasa berquality dgn jaminan seumur hidup kalau rosak boleh repair.Ciri2 yang menarik kita boleh lihat dan benda ini tak ada pada bra biasa
  • Full cup - tak ada lagi masalah breast terkeluar dari paksi bagi wanita yang mempunyai dagingdan isi yang banyak kat bahagian dada.
  • Melekap di badan dengan bahagian tepi menampung lebihan lemak bawah ketiak. Takderlah menggeleber je isi dada sampai melempah ke tepi.
  • Tali bra yang lebar fuhh!!! rasa confident jer kalau melompat bagi yang aktif  bersuka
  • Lace yang cantik menampilkan ciri-ciri ekslusif bra ini untuk penampilan anggun seorang wanita.
  • Fabrik kuasa serapan optimum menyerap peluh dan telus udara. Konfem tak panas dan boleh pakai seharian. Ini terbukti sebab saya express breastmilk tapi tidak melekit dan tidak busuk.

JOM PAKAT-PAKAT BELI..
Tak mampu???

Aikk...yang kita beli bra biasa selalunya harga lebih kurang RM30.kalau beli sekali 2.... Kemudian tukar beli baru 3 kali or 4 kali setahun X 3 tahun (maksimum jangka hayat bra biasa)..
Hah.. tu tak ker kira lagi mahal sebab dah spent RM180...lepas tu POMMMM masuk tong sampah...tak ada jaminan pulak tu..

Fikir-fikirlah...

Sebarang tempahan or cara pembayaran akan diterima hubungi 014-9114948/017-7991994.

Tiada ulasan: