Sabtu, 19 Januari 2013

BB Plus Collagen ( Beli 3 free 1 kotak)

Hello semua....

My beauty nak berkongsi cerita tentang satu produk hebat. Dah hampir 3bulan my beauty minum hasilnya memang betul-betul puas hati..
selama ini my beauty tercari-cari satu produk yang boleh kecantikan dari dalam terus keluar.

Dengan amalan 1hari 1packet BBplus collagen hasilnya lihatlah. Lagi satu Produk collagen iaitu BB Plus Collagen berfungsi untuk merawat kulit dan menganjalkan struktur kulit untuk lebih tegang, licin dan sihat..(Repair-Rebuild-Renew)

Selepas mengunakan selama 3kotak

INFO DARI BB PLUS COLLAGEN

BB PLus diformulasikan untuk merangsang pengeluaran kolagen pada kulit bagi mengembalikan keremajaan dan kehalusan kulit secara menyeluruh. BB Plus dihasilkan daripada 5,000mg kolagen ikan terhidrolisis utk memberikan penyerapan yg baik. Kofaktor seperti ekstrak biji anggur & Vitamin C ditambah utk melindungi rantaian kolagen. Pengambilan BB Plus setiap hari dpt menyerlahkan keremajaan kulit & memberikan kesihatan yg menyeluruh.

Mesti ramai yang tertanya sebelum in wajah My beauty macamana ya..


Wajah Sebelum mengunakan BBplus Collagen
Ramuan
Kolagen ikan terhidrolisis, Ekstrak biji anggur, Vitamin C, Inulin, Serbuk jus blackcurrant, Serbuk jus roselle, Serat epal, Isomaltulos, SukralosIngin Cantik? Kecantikan sebenarnya perlu dijaga dan dipelihara sejak remaja lagi. Wajah adalah aset utama setiap wanita baik remaja hinggalah yang berusia. Dari Wajah turun ke hati itulah lumrah kehidupan dalam dunia realiti. Walau pun realitinya hanya wnaita peringkat umur 30 an keatas sahaja yang lebih cenderung untuk memikirkan soal keremajaan kulit namun kini Remaja hingga lah berusia sudah mula menjaga dan menitik beratkan kesuburan dan kenajalan kulit yang bersih tegang dan cantik.Apa tunggu lagi...jom cari saya siapa beli lebih daripada satu harga best akan diberikan...Berminat untuk menjadi agen kami sila hubungi kami
WhatAspp/line/Sms/Call :
014-9114948 (Ieja)
017-7991994 (Juki)

Tiada ulasan: